TAKK! – Mote Med Mening 2016

Mote Med Mening er en stiftelse som gjennom en årrekke har samlet inn penger til veldedige formål gjennom et årlig motearrangement. Årets formål var oss – Pøbelprosjektet – som jobber med å motivere/hjelpe ungdom inn i arbeidsliv og utdannelse.

I Gamle Logen var det 5/2  trender fra hår- og moteverden i tillegg til topp underholdning under ledelse av Terje Schrøder fra Great Garlic Girls. Billettinntektene denne kvelden gikk uavkortet til Pøbelprosjektet, og vi er utrolig takknemlige for årets  Mote Med Mening-sum pålydende kr 185 000,-. Tusen takk for den økonomiske støtten og det fantastiske samarbeidet både før og under den spektakulære fredagskvelden i det ærverdige lokalet!

Vi er glade for og stolte av å ha vært en del av dette, samt takknemlige for å ha kommet i kontakt med enda flere næringslivsrepresentanter «som vil noe mer». Pøbelprosjektet er helt avhengig av velvillige samarbeidspartnere, og vi takker hver og en av dere som bidrar med en eller annen form for støtte, inkludering, opplæring eller arbeidserfaring for våre ungdommer på vei til jobb/utdanning. Takk også til alle som kjøpte billett til Mote Med Mening 2016!

/var/www/pobelprosjektet.no/prod/wp content/uploads/2016/03/motemedmening

/var/www/pobelprosjektet.no/prod/wp content/uploads/2016/03/MMM2