Takk for oss på Norway Cup 2016!

Årets største fotballarrangement for barn og unge er over for i år – og vi i Pøbelprosjektet var så heldige å få være med på Norway Cup-eventyret sammen med vår gode samarbeidspartner REMA1000, som har bidratt til at mange ungdommer har forlatt «utenforskapet» til fordel for en arbeidshverdag innenfor dagligvarehandelen.

 

/var/www/pobelprosjektet.no/prod/wp content/uploads/2016/08/Takk for Norway Cup

Mange barn, unge og voksne har vært innom Pøbelprosjektets stand for å snakke, mene og dele. Vi har delt vårt hovedbudskap med alle: «Eg e go nok – du og!» – for det kan vi ikke få gjentatt ofte nok, verken overfor barn, unge eller voksne. Pøbelprosjektet tar de unge på alvor – og har oppfordret dem til å stå for sine meninger på «Hvis jeg var statsminister for en dag»-veggen. Der har de delt sine budskap om det meste innenfor omsorg, skole, giverglede, mobbing, jobbing, kollektivtransport og fritid generelt/fotball spesielt: «Ingen skal gråte», «Alle skal hete Bob», «Gratis skolemat», «Skolefrukt til alle», «Lenger skoledag, men ingen lekser», «Lovpålagte fritidsklubber», «Flere fotballarenaer», «Mer fotball», «Fred på jorda» og «Ikke forsøple jorda» var noen av meldingene som ble delt.

For oss ble turneringens høydepunkt Verdikampen, der kjendiser spilte med Pøbelprosjektet og MOT på brystet. At vi til slutt måtte se oss slått i straffekonkurranse, betydde ingen ting. Men at enkeltpersoner som folk flest legger merke til stiller opp for oss, betyr mye. Det bidrar til at flere får øynene opp for arbeidet både MOT og Pøbelprosjektet gjør for og med ungdom. Takk for innsatsen for Pøbelprosjektet til laget vårt som ble ledet av Nils Johan Semb: Roy Johansen, Didrik Solli Tangen, Vibeke Skofterud, Henning Solberg, Morten Ramm, Nicolai Cleve Broch, Tobias Santelman, Tony Isaksen, Heine Totland, Glenn Jensen, Frode Andresen, Håvard Lilleheie, Jan Henrik Børslid, Mats Zuccarello, Inga Marte Thorkildsen, Bartosz Piasecki, Tord Lien, Martin Alexander Bjercke og Frode Grodås. Og gratulerer med knepen seier til MOT-laget under ledelse av Egil «Drillo» Olsen: Andreas Ygre Wiig, Nils-Ingar Aadne, Tarjei Bø, Tiril Eckhoff, Thomas Hayes, Christian Ingebrigtsen, Tonje Daffinrud, Jonas Gahr Støre, Laurent Kelmendi, Sander Helmers-Olsen, Alexander Instøy, Jan Gunnar Solli, Nico og Amanuel fra Nico & Vinz, blogger Anette Marie, Pål Anders Ullevålseter, Anders Jacobsen, Stian Sivertzen, Marcus Bailey, Carsten Skjelbred og Ulrikke Falch.

Vi er takknemlige for at REMA1000 ga oss denne muligheten på Bækkelaget Sportsklubs tradisjonsrike eventyr. Takk for Norway Cup 2016!