Aleris Kompetanse AS skifter navn til Stendi Kompetanse AS

Til våre oppdragsgivere og samarbeidspartnere.

Vi vil med dette orientere om at Ambea nå  formelt har overtatt som eier av Aleris Omsorg Norge, som skifter navn til Stendi. 

Konkurransetilsynet i alle tre land har godkjent Ambeas kjøp av Aleris’ omsorgsvirksomhet i Skandinavia, og Ambea har nå formelt overtatt som eier av Aleris Omsorg Norge.

Eierskiftet vil ikke medføre endringer i driften i Aleris Omsorg Norges selskaper utover at selskapene og en del av virksomhetene bytter navn. Ambeas oppkjøp av Aleris betyr at vi vil få en bredere og bedre kompetanseplattform og at vi kan fortsette å drive og  utvikle våre  tjenester innen omsorg, sysselsetting og inkludering.

Aleris Omsorg Norge skiftet 22. januar navn til Stendi.

  • Aleris Kompetanse AS (Pøbelprosjektet) skifter navn til Stendi Kompetanse AS. Pøbelprosjektet vil opprettholde sin drift og profil.

 

Om Stendi

Stendi er Norges største omsorgsaktør og driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), bo- og omsorgstjenester, eldreomsorg og hjelp i hjemmet. Vi skal være kvalitetsledende i alt vi gjør og vår visjon er å gjøre verden litt bedre, ett menneske om gangen.

Stendi er siden 2019 en del av Ambea, som er Sveriges, Norges og Danmarks markedsledende private omsorgsselskap.

Reidar Holst Christensen fortsetter som leder for Stendi Kompetanse.

Ved spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med Reidar på tlf 92 46 43 01 –  reidar.holst.christensen@stendi.no