Arbeidsplasser

 

Før i tiden kunne du ta dine dårlige skolepapirer og stikke dem skrått opp der solen aldri skinner, og dra til sjøs! I dag er dette litt mer problematisk. Derfor har Pøbelprosjektet banket på utallige dører til arbeidgivere. Vi har fortalt dem at våre Pøbler har gått på kurs hos oss og lært seg hva arbeidslivet krever. Vi har tilbudt arbeidsgiverne motiverte ungdommer med ofte dårlige skolepapirer. Og gjett hva? Flere tusen arbeidsplasser har sagt ja! Kom med dem så skal vi gi dem en sjangse!

Er du en som vil ha flotte, motiverte pøbler inn på arbeidsplassen din, så kontakt:

 

Oslo/Akershus/region øst – Line Harr Steinvik, line@pobelprosjektet.no, tlf. 95 76 60 26

Stavanger – Joe Tvedt, joe@pobelprosjektet.no, tlf. 90 47 13 13

 

 

 

 

Pøbelboka

Pøbelboka er utradisjonell, direkte, spennende og lærerik. Den forteller historien om Pøbelprosjektet, om Eddi Eidsvåg og gjengen hans, hvordan de tenker og arbeider – og hva de har oppnådd.

MEN boka er også full av «pøbelutsagn». Her kan du lese om hvordan pøblene tenker, hva de synes om seg selv, foreldre, skole og jobb.

Boka er skrevet for pøbler, pøbelforeldre, lærere, arbeidsgivere, fagpersonell – eller rett og slett alle som har interesse for dagens unge.

Pris 295,-

Er du intressert i å kjøpe Pøbelboka, send mail til; post@pobelprosjektet.no

 

Pøbelfadder

Vi har et solid nettverk av støttespillere, og det vokser stadig. Det er privatpersoner, bedrifter, organisasjoner, presse, politikere og offentlige institusjoner.

Felles for dem alle er at de faktisk forstår hvorfor så mange unge faller ut av skolen, og at de er villige til å gjøre noe med det.

De forstår også de personlige og samfunnsmessige verdiene som går tapt hvis vi ikke gjør noe.

Ønsker du å bli pøbelfadder ta kontakt på e-mail: post@pobelprosjektet.no

Vi i Pøbelprosjektet er avhengige av økonomisk støtte fra bedrifter og private givere som anerkjenner vårt arbeid. Fra og med januar 2014 samarbeider Pøbelprosjektet med Salg Vest.

 

 

Grasrotandelen

Oppgi Pøbelprosjektet som mottaker av din andel, når du spiller hos Norsk Tipping, og 5 % av innsatsen går direkte til Pøbelprosjektet, uten at det går utover innsatsen eller premien din. Du trenger Norsk Tipping spillekort for å knytte deg til Grasrotandelen.

Det er enkelt, gjør slik:

1. Send SMS til tlf. 2020, med følgende tekst:
GRASROTANDELEN 991412190 ( tjenesten er gratis)

ELLER:

2. Kontakt din kommisjonær:
Oppgi strekkode nr. 32774991412190 og ta med ditt spillekort.